Nieuws

2018, je was gezellig, creatief en vol met leuke en gezellige workshops. Als ik …2018, je was gezellig, creatief en vol met leuke en gezellige workshops. Als ik terugkijk ben ik dankbaar voor alle leuke momenten die ik heb mogen beleven. Mensen denken van tevoren vaak dat ze niet kunnen schilderen en zijn achteraf vaak verbaasd van wat ze kunnen. Het is zo mooi om dan die voldane en blije gezichten te zien aan het einde van de workshop!
Ik hoop in 2019 net zoveel te mogen genieten van alle gezelligheid en de ontspannen, creatieve mensen die ik tijdens een workshop mag ontmoeten als het afgelopen jaar. Bedankt voor al het vertrouwen. Een mooi en gezond jaar gewenst! 🌠🎆
Bron

One thought on “2018, je was gezellig, creatief en vol met leuke en gezellige workshops. Als ik …

  1. Ali de Graaf schreef:

    Top 👍💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *