Nieuws

Eindelijk, na veel vraag staat de wijnplank op mijn website. Leuk om in deze thu…Eindelijk, na veel vraag staat de wijnplank op mijn website. Leuk om in deze thuisblijf periode thuis te maken. Misschien met je zus, vriendin of moeder of gewoon alleen. Ik bezorg de schilderpakketten GRATIS in Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk.

Dit workshoppakket is te bestellen via de volgende link:

https://conniehoosbeek.nl/product/wijnplank/
Bron

3 thoughts on “Eindelijk, na veel vraag staat de wijnplank op mijn website. Leuk om in deze thu…

  1. Wilma Willemsen Thijsen schreef:

    Tedje de Jong Dit is leuk

  2. Marita Bruggeman schreef:

    Geeft u ook nog andere workshops in schilderen

  3. Patricia van Hardeveld schreef:

    Erg leuk. Ik wacht wel tot er weer gewone workshops zijn. Ben slechthorend dus online gaat helaas niet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *