Nieuws

GELUK. Creatief bezig zijn maakt ons gelukkiger. Dat is echt bewezen. Als kind …


GELUK. Creatief bezig zijn maakt ons gelukkiger. Dat is echt bewezen.
Als kind zijn we trots op onze spetterverftekenkunstwerken die overal hangen aan de koelkast of het prikbord. En als volwassenen zien we het soms als een niet effectieve bezigheid. Gek is dat eigenlijk…

Want creatief bezig zijn is juist goed voor onze geest. Ik merk het als ik schilder, ik kan niet piekeren en ben echt alleen met het schilderen bezig. En na afloop voel ik me voldaan en vaak ook nog trots. Daarom schilder ik ook zo graag.
Dus het is zeker goed om iets creatiefs te doen en er tijd voor vrij te maken.
Bron

One thought on “GELUK. Creatief bezig zijn maakt ons gelukkiger. Dat is echt bewezen. Als kind …

  1. Sabrina van Bemmelen schreef:

    Mooi bericht! Zo jammer hè Connie?! Het truttige imago van creatief bezig zijn. Doordat we vooral de resultaten laten zien lijken de processen ondergeschikt.. Maar dit is eigenlijk waar het om gaat.. ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *