Nieuws

GROEPEN. Sinds 2020 geef ik meer groepsworkshops en schilderworkshops voor bedri…


GROEPEN. Sinds 2020 geef ik meer groepsworkshops en schilderworkshops voor bedrijven.

Eerst plande ik workshops waar iedereen zich voor kon inschrijven maar de laatste tijd merkte ik dat groepen vriendinnen, nichten en vrijgezellenfeesten graag met elkaar iets creatiefs willen doen en op zoek zijn naar verschillende mogelijkheden.

En dan is het natuurlijk leuk om gezellig met elkaar te schilderen onder het genot van een wijntje en een hapje.

Ik doe dat thuis op een door jouw gekozen locatie of in een gezellig Grand Cafe of Restaurant. Dus wil je graag met je zussen, nichtjes, collega’s of vriendinnen schilderen… Vraag gerust naar alle mogelijkheden en stuur me een berichtje. Ik denk mee over al jullie wensen.
Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *