Nieuws

HAPPY PAINTINGS VAN BOB ROSS Of je nou een aflevering van hem hebt gezien of zi…

HAPPY PAINTINGS VAN BOB ROSS
Of je nou een aflevering van hem hebt gezien of zijn rustgevende stem herkend, iedereen weet wie Bob Ross is. Jarenlang was het genieten met deze geweldige man in de 80’s en 90’s. En nu maken zijn schildervideo’s een enorme comeback bij het jongere publiek.

Zijn manier van schilderen spreekt mensen aan. Het is voor iedereen te volgen, stap-voor-stap. Zelfs als je denkt dat je niet kunt schilderen, kun je het toch. Hij zet in 30 minuten iets op een doek, terwijl traditioneel schilderen soms superlang duurt Dit is schilderen voor de ongeduldige mens.

Ross was de eerste die dit schilderen zo op televisie bracht. Maar had een ander dat gedaan, dan was dat waarschijnlijk niet zo populair geweest.
Het is ook de manier waarop hij het brengt en vertelt. Met een rustgevende stem, heel zachtaardig.

Laatst vertelde mijn neef me dat hij in zijn studententijd bij zijn stem in slaap viel, en wakker werd als Bob klaar was. Zo rustgevend werkt het.

En dat schilderen, dat is uiteindelijk ook zo ingewikkeld niet. Het is hetzelfde als fietsen. Je moet even doorhebben hoe het moet maar dan kun je het ook gelijk!
Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *