Nieuws

LIEVELINGSDIER Zelf ben ik niet eens een echte dierenliefhebber moet ik eerlijk…


LIEVELINGSDIER
Zelf ben ik niet eens een echte dierenliefhebber moet ik eerlijk bekennen. Ik ben er niet mee grootgebracht en mijn vader was zelfs altijd wat bang voor honden. Ik denk dat je dat toch wat meekrijgt, die angst voor honden. Maar ik vond dieren zeker lief! Zolang ze maar niet tegen me aansprongen of op me af kwamen rennen. Toch hebben we sinds een aantal jaren een lief hondje; Hummer. Niet groot maar wel heel leuk. En onze kinderen groeien nu op met een huisdier, dat vind ik toch echt fijn. Geen angst voor honden meer… Heb jij een huisdier of ben je juist bang voor dieren?
Bron

7 thoughts on “LIEVELINGSDIER Zelf ben ik niet eens een echte dierenliefhebber moet ik eerlijk…

 1. Hennie Jansen schreef:

  Onze schoothond deejay 😄

 2. Tessa Koops schreef:

  Ik ben dol op (bijna) alle dieren! Leuk schilderij trouwens, gaaf gedaan!

 3. Margreet van de Veen schreef:

  Ik heb 3 honden

 4. Ali de Graaf schreef:

  Ik ben er allergische voor dus alleen een goudvis kan

 5. Femke Vos schreef:

  Heel mooi!

 6. Erica Heek schreef:

  Misschien een leuk idee voor een workshop, je favoriete huisdier schilderen?

 7. Margreet Visser schreef:

  Wat een leuk schilderij! En ja, dol op dieren 😻🐶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *