Nieuws

Online schilderworkshops – Schilderworkshops – Connie Hoosbeek

Ben je nog aan twijfelen of je wel kan schilderen? Dan kan ik je misschien overtuigen dat het niet uitmaakt of je nou wel of geen schilderervaring hebt om een workshop te volgen. Tijdens de online schildervideo krijg je stap-voor-stap te zien hoe je een schilderwerk maakt. Vaak staat de schets al op de plank waardoor het voor iedereen haalbaar is en je lekker kan genieten van het schilderproces.

De resultaten van de deelnemers die de workshop hebben gevolgd zijn echt verrassend. Ik vind het dan ook erg leuk als mensen de moeite nemen om het resultaat te mailen of te appen. Gisteren kreeg ik het volgende appje van Gysele: "Hi Connie, echt super leuk was het en ook duidelijke filmpjes. Af en toe even pauze en terugspoelen." 😊 Dat is toch mooi om te horen. Ze hadden de verjaardag van hun moeder gevierd met een schilderworkshop. Mooi om dan in de Corona tijd toch iets gezelligs met elkaar te kunnen doen.

Wil je ook een keer schilderen dan kun je op mijn website kiezen uit veel leuke mogelijkheden. 👩‍🎨

Online schilderworkshops – Schilderworkshops – Connie Hoosbeek

Bestel nu een gave online schilderworkshop! Het is zo goed om creatief bezig te zijn. Omdat het juist nu ontspannend werkt, je even helemaal loskomt van alles wat er om je heen gebeurt. Als je schildert dan gebruik je de creatieve kant van je brein, de rechterkant. Waardoor de linkerkant van je brei…


Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *