Bestel nu een gave online schilderworkshop!

Het is zo goed om creatief bezig te zijn. Omdat het juist nu ontspannend werkt, je even helemaal loskomt van alles wat er om je heen gebeurt. Het is vooral in de Coronatijd goed om leuke dingen te doen waar je van oplaadt. Als je schildert dan gebruik je de creatieve kant van je brein, de rechterkant. Waardoor de linkerkant van je brein (de kant waar je mee piekert en informatie mee opslaat) tot rust komt.

Heerlijk ontspannend dus. En je hebt geen ervaring nodig! Juist als je nog nooit hebt geschilderd dan is dit de manier om kennis te maken met het schilderen. Leuk om jezelf of een ander cadeau te doen.

Dit is ook gaaf om als teamuitje met elkaar doen, creatief bezig is heerlijk in een tijd als deze. Je kiest een workshop en dan schilderen jullie met elkaar, tijdens een online bedrijfsuitje, via Teams. Zoom Meets of Webex het onderwerp wat jullie kiezen. Ik ben dan live aanwezig en stap-voor stap gaan we met elkaar een kunstwerk maken. Een ervaring die je niet snel vergeet.

Een Bob Ross workshop is ook leuk en ontspannend om te doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee!

Hoe werkt het!?

Jij bestelt de workshop die jou leuk lijkt, je krijgt hierna gelijk toegang tot de video’s die je nodig hebt.. Verder sturen of bezorgen wij ook het pakket met alle benodigdheden voor het doen van de online workshop. Natuurlijk kan je dit ook als cadeau laten bezorgen!

Wat zit er in de workshoppakketten

In het pakket zit het canvas/tapasplank/beeldje die je gaat beschilderen. De verf in kuipjes, kwasten, beker, schoonmaakdoekje en eventuele schetsen.. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jou schilderavonduur! Samen met de video maak jij dan een gaaf kunstwerk.

DF5E7EF9-E74B-4D91-BA4B-DC3FE53275A9

Workshop 10: Online workshop Koe

In deze online workshop gaan we de Schotse Hooglander schilderen op een doek of een steigerhouten plankje van 20 x 25 cm. Hoe gaaf om deze stoere koe zelf te schilderen. En weet wel iedereen kan het!! Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis bezorgd of gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop thuis volgen, samen met je vriendin, zus of collega. Het kan ook via teams of Zoom. Super leuk om met elkaar iets creatiefs te doen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 9: Online workshop Pauw

In deze online workshop gaan we op een ronde borrelplank, gemaakt van oud steigerhout, een pauwenveer schilderen. De schets staat op de plank zodat het altijd gaat lukken en jij je helemaal kan concentreren op het schilderen.  Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop thuis volgen, samen met je vriendin, zus of collega. Het kan ook via teams of Zoom. Super leuk om met elkaar iets creatiefs te doenl

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 8: Online workshop Wijnen in bad

In deze online workshop gaan we op een ronde borrelplank, gemaakt van oud steigerhout, een dame in bad schilderen. Ze is heerlijk aan het ontspannen met een wijntje erbij, schuimbellen om haar hoofd. De schets staat op de plank zodat het altijd gaat lukken en jij je helemaal kan concentreren op het schilderen.  Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop thuis volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 7: Online workshop Boezeroen schilderen

In deze online workshop gaan we een opa schilderen met een ‘boezeroen’ aan. Deze spakenburgse opa schilder je op een borrelplank van oud steigerhout. De schets staat op de plank. De boezeroen is een speciale blouse, kiel die de mannen in Spakenburg droegen. Je kan natuurlijk ook een boertje maken door de opa een andere blouse aan te trekken, zie het andere voorbeeld. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop thuis volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 6: Online workshop varkentje schilderen

Heb je zin om tijdens de donkere dagen, waarin we niet zoveel kunnen, dit leuke varkentje te schilderen? In deze online workshop leg ik tijdens een schildervideo stap-voor-stap uit, hoe jij op een impressionistische manier, dit varkentje zelf schildert. Je maakt hem op een oud steigerhouten plankje van 15×15 cm. Deze plankjes kun je ook kopen bij Loods5 met leuke afbeeldingen erop, maar je maakt hem nu helemaal zelf. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuisgestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de onlinevideo de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 5: Online workshop Wijnplank schilderen

Wil jij ook zo’n leuke tapasplank met 3 wijnglazen erop. Dat kan en je maakt hem tijdens een online workshop helemaal zelf. Leuk om deze tapasplank daarna te gebruiken als borrelplank! Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 4: Online workshop Wintertafereel schilderen

Hoe stoer als jij dit winterplaatje helemaal zelf schildert. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd/ bezorgd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen. Ik doe het stap-voor-stap voor en neem je mee in het heerlijke schilderproces.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 3: Online workshop Dikke dame schilderen

De dikke dames, wie kent ze niet! Gezellige taferelen van borrelende, volle vrouwen. Op deze tapasplank van oud steigerhout maak jij deze dame helemaal zelf tijdens een online schilderworkshop. Wanneer je deze online workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 2: Online workshop Amsterdamse plank schilderen

Ja, schilderen is leuk! In deze online workshop gaan we de Amsterdamse grachtenpandjes schilderen in gave, felle tinten.

Dit kan op een tapasplank, die je daarna kan gebruiken als borrelplank of op een robuust houten paneel. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuisgestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de onlinevideo de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 1: Online workshop Spakenburgse Tapas plank schilderen

Wat leuk dat je lekker wilt gaan schilderen! In deze online workshop gaan we een Spakenburgs vrouwtje op een steigerhouten tapasplank schilderen. De schets staat op de plank en tijdens de video begeleidt ik je stap-voor-stap.

Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis bezorgd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 5: Online workshop Peper schilderen

In deze online workshop gaan we een Hete peper schilderen. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop

Workshop 6: Online workshop Koe schilderen

In deze online workshop gaan we een koe schilderen. Wanneer je deze workshop besteld krijg jij een compleet pakket thuis gestuurd met alle benodigdheden voor de workshop. Hiermee kan je via de online video de workshop volgen.

Bekijk of bestel de workshop