Nieuws

PROOST OP HET NIEUWE JAAR Wat was het gaaf om in het begin van dit jaar een wor…


PROOST OP HET NIEUWE JAAR

Wat was het gaaf om in het begin van dit jaar een workshop te geven voor de gemeente Huizen. Een geweldig team mensen met ontzettend veel humor. De groep was divers er waren zowel gepensioneerde medewerkers als jonge mensen.

En wat ik vooral merk tijdens deze avond is dat iedereen zo bewogen is met elkaar. Ze delen elkaars vreugde maar ook de moeilijke dingen. Respectvolle en bijzondere verhalen over een collega die overleden is en nog iedere dag wordt gemist. Collega’s zie je soms nog vaker als je vrienden en wat is het dan fijn als je een goede band hebt met elkaar.

Tijdens het schilderen gaat iedereen bij elkaar kijken en leuke idee├źn worden gedeeld en aangereikt. Een mooie groep mensen die na afloop nog met een wijntje even met elkaar blijft kletsen. Daarna gaan ze trots met hun werk naar huis.

Terwijl ik daarna alles opruim heb ik een lach op mijn gezicht. Zoveel mensen die me kwamen bedanken voor de gezellige avond met hapjes en drankjes. Heel veel mensen hadden niet verwacht dat ze dit konden, schilderen. Maar je kan soms meer dan je denkt.

De opdracht kreeg ik van @linda Bogaert. Gaaf dat ik dit met jullie mocht doen!
Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *