Vraag een offerte aan voor een fantastische schilderworkshop!

Teamuitje of bedrijfsfeestje?

We verzorgen eveneens bedrijfsworkshops, die uitermate geschikt zijn als bedrijfs- en teamuitje, teambuilding of inspiratiebreak. Het kan ook een leuke en inspirerende aanvulling zijn op een dag vol seminars/ vergaderingen. Een ontspannen afleiding waarna iedereen weer vol spirit is!

Inmiddels hebben we bij meerdere grote bedrijven en zorg instellingen het jaarlijkse teamuitje georganiseerd. We combineren dan het schilderen met een bijvoorbeeld een heerlijk diner, highwine of met hapjes en drankjes. Een gezellig en ontspannen uitje waarbij teambuilding en lol de sleutelwoorden zijn. En het uiteindelijke resultaat, het schilderij, kan natuurlijk prachtig staan bij uw werknemer thuis of als sfeervolle decoratie in uw bedrijf! Een leuk aandenken aan een leuke dag! Kortom een geweldige manier om als bedrijf eens iets heel anders met elkaar te doen.

De schildersworkshop duurt ongeveer 2,5 uur. Er wordt gewerkt met acrylverf op blanco canvas doeken beiden van hoogwaardige kwaliteit.

Boekingen dienen 24 uur van te voren te worden geannuleerd daarna zijn we genoodzaakt de boeking door te laten gaan.

82150455_1110066262670315_2925432435829112832_n

Culinaire mogelijkheden en locaties

Culinaire mogelijkheden en locaties

De verschillende mogelijkheden wat betreft culinaire aankleding of een passende locatie bespreken we met u als klant waarbij veel mogelijk is. En de workshop kan ook zeker plaatsvinden op een door u voorgestelde locatie, bijvoorbeeld binnen uw organisatie.

Wat gaan jullie schilderen?

Culinaire mogelijkheden en locaties

Er zijn veel mogelijkheden, onderstaand een selectie van onze meest populaire workshops:

  • – Tapasplank schilderen

  • – Gezellige dame schilderen

Te reserveren vanaf 10 personen

Onze arrangementen

Schilderworkshop
32.50 PP
Materiaal
Fotos
.
Schilderworkshop met borrel
Vanaf 35.00 PP
Materiaal
Fotos
Hapjes en drankjes
Schilderworkshop plus borrel & diner
Vanaf 49.00 PP
Materiaal
Fotos
Hapjes, drankjes & diner