Nieuws

TEAMBUILDING Deze zomer gaf ik een te gekke workshop aan de secretaresses van …


TEAMBUILDING

Deze zomer gaf ik een te gekke workshop aan de secretaresses van het Fysiohuis. Wil Bonneveld kwam met het leuke idee, om met elkaar 2 grote schilderijen te maken die dan vervolgens in de ontvangstruimte moeten komen te hangen.

De locatie was De Mandemaaker, hoe fijn om daar te kunnen schilderen met hapjes en drankjes!
In 2 teams werd er van tevoren druk overlegd wat er gemaakt zal worden. Een spakenburgse Kraplap, maar wat voor kleuren gaan ze gebruiken? De voorkant van een Kraplap of de achterkant? Een rouw Kraplap of een vrolijke? En dan zie ik tijdens het proces de teambuilding groeien. Er volgt overleg, er ontstaat in beide groepen een natuurlijke leider die het voortouw neemt. Je ziet de praktische kant van de doener naar boven komen en ook zie ik wie het spannend vind om veel veranderingen in de Kraplap aan te brengen maar wel geweldige tips heeft. Zo ontstaan er 2 teams die 2 mooie schilderijen maken, MET ELKAAR.

Grappig dat als we na afloop met elkaar bespreken wat ik zag ontstaan tijdens het schilderen, het toch wel herkenbaar is van elkaar.
De schilderijen zijn een ware blikvanger en herinneren aan gezellige, avond met hapjes en drankjes.

Zelf kom ik wekelijks bij het Fysiohuis en de schilderijen hangen daar te pronken als ik binnenkom. Super leuk toch! Bedankt voor het vertrouwen en voor de leuke workshop dames!
Bron

3 thoughts on “TEAMBUILDING Deze zomer gaf ik een te gekke workshop aan de secretaresses van …

  1. Petra Koelewijn schreef:

    Wat een leuk idee goed gedaan dames

  2. Liesbeth De Graaf-van Dijk schreef:

    Zo super leuk!0

  3. José Huurdeman schreef:

    Inspirerende ruimte ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *