Nieuws

Waarom schilder ik zo graag de Spakenburgse klederdracht? Dat vraag ik me de laa…


Waarom schilder ik zo graag de Spakenburgse klederdracht? Dat vraag ik me de laatste tijd af. Ik houd van ons dorp dat is zeker en daar zal de liefde voor de dracht door komen. Maar ook ben ik verliefd op de kleurencombinaties. De mooie Kraplappen met bloemen erop zijn al een kunstwerk op zich. En dan steekt die felrode doek er zo prachtig bij af. Om te schilderen is dat echt een feestje. Rood knalt altijd van een schilderij af!
Met paars en zwart als tegenkleuren, dat doet het heel goed in een schilderij.

Eerlijk, ik wordt er blij van als ik Spakenburgse kleding schilder. Het doet dus wat met me. Als ik mocht kiezen, dan zou ik er een serie van willen maken. Maar heb ik daar de tijd voor? Ik denk dat ik het gewoon helemaal op mijn gemak ga doen het komende jaar. Kijken hoe ver ik kom.

Dat wordt in ieder geval genieten! Bij elk werk sta ik te zingen achter mijn ezel. πŸ˜ƒ

Het meisje is nog niet klaar, daar ga ik volgende week mee verder.Bron

17 thoughts on “Waarom schilder ik zo graag de Spakenburgse klederdracht? Dat vraag ik me de laa…

 1. Mirjam Hartog schreef:

  Prachtig!! Topper

 2. Alina van Holst schreef:

  Wauw…..wat mooi!!πŸ‘ŒπŸ˜˜

 3. Judith Vreeman-Engberts schreef:

  TalentπŸ’žπŸ€©

 4. Yolande van Boven schreef:

  Prachtig Connie!

 5. Driesje Koelewijn schreef:

  Schitterend Conny, heel mooi. πŸ‘πŸ‘

 6. Francien Blokhuis schreef:

  Fantastisch

 7. Gerdiana Heinen schreef:

  Mooi

 8. Maria van Diermen schreef:

  Prachtig werk Conny en fijn dat je 9nze klederdracht zo in leven houdt

 9. Elina van Wijgerden schreef:

  Heel erg mooi 😍

 10. Wilna Van de Groep schreef:

  Wat mooi dat je zo kan schilderen

 11. Danielle de Graaf schreef:

  Prachtig 😍

 12. Margret Tuncer schreef:

  Prachtig wat een kunstwerk zou graag zoiets in Turkije op willen hangen πŸ₯°

 13. Marretje Hilhorst schreef:

  Prachtig 😍

 14. Bertha De Graaf schreef:

  Heel mooi

 15. Elise de Graaf schreef:

  Prachtig, connie!!
  Kijk ma Dirkje De Graaf 😘

 16. Marieke Kok schreef:

  Doen Connie jij schildert de klederdracht op een super mooie vrolijke stijl 🀩

 17. Aletta van Diermen schreef:

  In één woord: Prachtig!!
  Trots op jou πŸ‘ŠπŸΌπŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *