Nieuws

WINACTIE Wat ben ik blij met alle positieve reacties op de kaarten waar mijn kle…

🌸🌸🌸WINACTIE🌸🌸🌸 Wat ben ik blij met alle positieve reacties op de kaarten waar mijn kleine werkjes op staan. Soms ontstaat er heel spontaan iets leuks!
Om dit te vieren geef ik aan 2 mensen een pakje met 12 vrolijke kaarten cadeau. Hoe maak je kans? 🌸 Deel dit bericht
🌸 Tag 2 vriendinnen
🌸 Like… Meer

Kan een afbeelding zijn van sieraden en de tekst 'Thamk BE Sometimes all you need is a little splash of colournlotsloe love. and lots of 40 kleine werkjes gemaakt door Connie Hoosbeck'Geen fotobeschrijving beschikbaar.Kan een afbeelding zijn van de tekst '2M ® little need Sometimes all t love. splash colour and lots doo door Connie Hoosbeck'


Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *